לןגן

פול ירוק מבושל

מאת: מיה חורי, פורסם: 28/04/2017 | 11:15
פול ירוק מבושל

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לנקות את הפול הירוק. (קוטמים כל קצה ומושכים כדי להוציא את הסיב שיש בשני צידי הפול)

  2. לחתוך את הפול לחלקים באורך כ 3 ס"מ. שוטפים היטב.

  3. להניח בסיר רחב קטן ולהוסיף 2 כפות שמן בצל חתוך לפרוסות דקות 3 שיני שום פרוס וכוסברה קצוצה.

  4. לאדות כמה דקות ולתבל במלח ופלפל שחור. חץלהוסיף מים עד כיסוי ולבשל כ 40 דקות.