קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
לשטוף היטב את הדגים ולחצות לשני חצאים.
לקמח את הדגים בקמח לנער עודפים ולטגן כשתי דקות מכל צד.
לחתוך את הבצלים לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ ולטגן במעט שמן עד להזהבה קלה.
להוסיף את הרסק וחצי כוס מים ולתבל בפלפל שחור מלח 1 כף סוכר ומיץ מחצי לימון.
לבשל 5 דקות.
להעביר לכלי חסין אש 1/2 מהכמות להניח את הדגים המטוגנים מעל ולשפוך את יתרת הבצל.
לכסות בניר כסף ולאפות בתנור בחום של 170 כשעה.