לןגן

סלונה (דגים)

מאת: מיה חורי, פורסם: 28/04/2017 | 11:07
סלונה (דגים)

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף היטב את הדגים ולחצות לשני חצאים.

  2. לקמח את הדגים בקמח לנער עודפים ולטגן כשתי דקות מכל צד.

  3. לחתוך את הבצלים לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ ולטגן במעט שמן עד להזהבה קלה.

  4. להוסיף את הרסק וחצי כוס מים ולתבל בפלפל שחור מלח 1 כף סוכר ומיץ מחצי לימון.

  5. לבשל 5 דקות.

  6. להעביר לכלי חסין אש 1/2 מהכמות להניח את הדגים המטוגנים מעל ולשפוך את יתרת הבצל.

  7. לכסות בניר כסף ולאפות בתנור בחום של 170 כשעה.