לןגן

פיצה בתית

מאת: ליהי א, פורסם: 26/04/2017 | 09:40

תקציר המתכון: עשיתי היום, יצא מעולה! 🧀

קטגוריה: פיצה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

לרוטב

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר לשים את הקמח והשמרים, לערבב כד להטמעת השמרים, להוסיף סוכר ולערבב, להןסיף מלח ולערבב, להוסיף שמן וחלב ולערבב, להפעיל את המיקסר על לאט ולהתחיל להוסיף מים בהדרגה, להעלות מעט את המהירות ולהמשיך להוסיף את המים עד שהבצק נפרד מהדפנות. להמשיך לערבל עוד 5 דקות.

  2. לשמן ולהתפיח עד להכפלת הנפח.

  3. להוריד את הנפח ולעצב לפי התבנית/יות. אין צורך להתפיח שנית.

  4. לערבב את חומרי הרוטב ולמרוח מעל.

  5. לפזר גבינה

  6. להןסיף תוספות כרצונכם.

  7. לאפות ב190 מעלות עד שהקצוות שחומים והגבינה מבעבעת, לרצונכם.