לןגן

מתכון למאפינס קפה

מאת: ליהי א, פורסם: 26/04/2017 | 09:29
מתכון למאפינס קפה

תקציר המתכון: התמכרות לאוהבות הקפה שבנינו-וגם אלו שלא! אני תמיד מכינה כפול.. זה פשוט נעלם 🙄🤗 יש לזה כמה שלבים, אבל זה ממש שווה את ההשקעה של כמה דקות.

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לגלייז

למאפינס

לשיש קפה

שטרודל

אופן הכנה

  1. בקערה גדולה לשים את הביצים והסוכר, לטרוף עם מטרפה, להוסיף שמן ולטרוף, להוסיף מיץ תפוזים ווניל ולטרוף עד לקבלת תערובת חלקה. להוסיף את המרכיבים היבשים ולטרוף עד לקבלת תערובת חלקה.

  2. לשיש קפה: ללערבב את כל החומרים ביחד

  3. שטרודל: לערבב את החומרים יחדיו לקבלת פירורים.

  4. גלייז: לערבב יחדיו את החומרים לקבלת תערובת נוזלית אבל מספיק סמיכה כדי להיות לרוטב.

  5. לחמם תנור ל180

  6. לשמן תבניות מאפינס ובעזרת כף גלידה למלא כ-3/4 מהתבנית, לשים כפית באמצע כל בלילה של מאפינס וטיפה לשחק עם זה ליצירת שיש. מעל לשים פירורים מהשטרודל.

  7. לאפות עד שזה זהוב וקיסם מהאמצע יותא נקי- כ25-30 דק.

  8. להוציא מהתנור ועם כפית לשים מעל מהגלייז.

  9. בתאבון!