קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
להרתיח חלב וחמאה ולקרר!
בקערת המקסר, קמח, שמרים וסוכר להוסיף וניל ואת החלב והחמאה בהדרגה לפי הבצק וכנ"ל את הביצה .
להתפיח להכפלת נפח . ללוש ולפתוח לעלה למרוח שוקולד על כל העלה לפזר קקאו שוקולית וקינמון.לגלגל לרולדה..ולחתוך לשתי רצועות ..לגלגל לצמה.
להתפיח, למרוח בביצה
ולאפות בתנור שחומם מראש.170-180 מעלות עד שמשחים.
לצפותבזיגוג לאחר האפיה במי סוכר.
ניצן להכין כפרווה מים במקום חלב ונטורינה במקום חמאה. תהנו הילה