תקציר המתכון: בלט ירוק, טעים ביותר קל מאוד להכנה, מתאים לכל עונות השנה. ניתן להחליף מרכיבים כיד הדמיון וחשוב ביותר בריא מאוד ומתאים לכל סוגי הארוחות
קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
שוטפים את כל הירק טוב, רצוי לשים בקערה עם מים ומלח
לשטוף טוב ולייבש על מגבת או מייבש ירק
לקצוץ את כל הירק דק עד בינוני
להכניס לקערה(רצוי זכוכית)
להוסיף את הרימונים/ חמוציות בתוספת תערובת
את תערובת האגוזים לרלות במחבט ללא שמן, לקרר ולקצוץ גס ולהוסיף לסלט
רוטב: 2לימונים סחוטים
שמן זית לפי הצורך ומלח גס
להוסיף את הרוטב כמה דק לפני ההגשה
בתאבון