לןגן

גלידת solero

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 21/04/2017 | 22:25
גלידת solero

תקציר המתכון: גלידת solero איכותית בטעמה וב-3 מצרכים בלבד פשוט זהה בדיוק למקורית

קטגוריה: גלידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שבת שלום חברים🍨🍨🍨🍨

  2. איזה חום היה היום אהה? יושבת במרפסת אוכלת גלידת סולרו, מתחילה להפריד טעמים... קמה, יוצאת לסופר מתחת לבית, קונה חומרים והופ תוך 10 דק' קיבלתי סולרו משפחתית איכותית ובדיוק באותו הטעם!

  3. מחר אמרו שיהיה שרבי בא בול אז 3 מצרכים וזה שלכם!!!! הסברים בתמונות

  4. #גלידת_סולרו_solero_סיון_מלול

  5. 2 פחיות של חצאי אפרסק משימורים

  6. מסונן מנוזלים, טחון במוט ברזל/בלנדר למחית ולהעביר למסננת לתת לנוזלים המיותרים לנזול לקערה מתחת!

  7. 🔸סיון מלול🔸

  8. נקציף 500 מ"ל שמנת מתוקה לקצפת יציבה, כעת נוסיף חלב מרוכז וממותק 1, נקציף עוד 2 דק' לקצפת יציבה.🔸סיון מלול🔸

  9. נקפל לקצפת חצי מכמות האפרסק הטחון לאיחוד באיטיות שהקצפת לא תיפול.

  10. כעת נעביר לקערה (2 ליטר) ומעל ניישר את כל שאר האפרסק הטחון כשכבה אחת ולמקפיא. ניתן להגיש לאחר 4 שעות.

  11. קלי קלות 😘😘😘בהצלחה צלמו לי תוצאות