לןגן

חצילים פריכים בלימון ושום

מאת: דניאל לביא, פורסם: 20/04/2017 | 13:05

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקלף את החצילים עם קולפן ולפרוס לפרוסות..להניח על מגבת ולפזר מעט מלח על מנת שיפרישו נוזלים והמרירות תצא...ככה משני הצדדים..כל צד בערך 15 דקות ולספוג עם מגבת את הנוזלים..

  2. להכין 2 קעריות אחת עם ביצים וחרדל...ואחת עם פרורי לחם, סומסום ומעט פלפל שחור...לחמם שמן במחבת לצפות את החצילים בביצה ופרורי לחם ולטגן...להעביר לצלחת עם נייר סופג ולאחר שכל השמן נספג להעביר לכלי רחב...לסדר את החצילים בשורות לסחוט לימון ולהוסיף בערך כפית של שום כתוש ולשפוך על החצילים...לקצוץ פטרוזיליה ולפזר על זה...

  3. אני עשיתי 2 חצילים והלימון הספיק לי ל2 קומות של חצילים...