לןגן

עוגת תפוזים וקקאו מיוחדת

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 20/04/2017 | 11:43
עוגת תפוזים וקקאו מיוחדת

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפריד ביצים ולהקציף חלבונים עם סוכר בהדרגה לקצף יציב ותפוח כ 5-7 דק'

  2. .. להוסיף את השמן, החלמונים, תפוזים וקמח.

  3. נוציא לקערה נוספת כ 4 -5 כפות מהתערובת.

  4. ונוסיף לה קקאו,שמן, ומיץ תפוזים. היא תהיה התערובת הכהה.

  5. לשמן תבנית ולחלק בכף מסביב, כף תערובת לבנה וכף תערובת קקאו, בסיבוב השני על הקקאו לשים כף תערובת לבנה, לבסוף לשים מעל את התערובת הלבנה.

  6. לאפות בתנור שחומם מראש 170 מעלות למשך 25-35 לבדוק עם קיסם.

  7. תהנו הילה :)💛