לןגן

ארטיק פררו רושה/רפאלו

מאת: אתי ממן, פורסם: 19/04/2017 | 11:44
ארטיק פררו רושה/רפאלו

תקציר המתכון: הכי משתלם והכי טעים!

קטגוריה: גלידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכנת ארטיק פררו רושה - ממסים שוקולד חלב, 250 גרם שמנת מתוקה, קרם פררו רושה, מערביים עד לקבלת תערובת חלקה,מכניסים למקרר לשעה.

  2. מקציפים 250 גרם שמנת מתוקה, כף תמצית אגוזי לוז, מוסיפים לשוקולד ומערבבים, יוצקים לתבנית ארטיק, מכניסים מקל ומקפיאים לילה.

  3. להכנת ציפוי גנאש - ממסים שוקולד חלב, שמנת מתוקה, מוסיפים קרוקנט אגוזי לוז, מערבבים ויוצקים על הארטיק, מקפיאים עד להגשה..

  4. להכנת ארטיק רפאלו - מכינים לפי המתכון המצורף, מוסיפים קרם רפאלו במקום פררו רושה..