לןגן

פשטידת קישואים קלה וטעימה

מאת: ויקי בן טובים, פורסם: 18/04/2017 | 08:56
פשטידת קישואים קלה וטעימה

תקציר המתכון: ממליצה בחום לארוחה קלילה

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לסחוט היטב את הקישורים ולשים בקערה גדולה

  2. מוסיפים את הבצל, קמח, שמן, ביצים ותבלינים ובוחשים לתערובת אחידה

  3. לשמן את התבנית בתרסיס שמן

  4. לתנור (שחומם מראש) 180 מעלות כשעה

  5. בתיאבון !!