לןגן

לחמניות רכות ואווריריות כשל"פ

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 17/04/2017 | 00:19
לחמניות רכות ואווריריות כשל"פ

תקציר המתכון: אחד המתכונים המוצלחים ללחמניות כשל"פ קרדיט לרונית פרץ😘😘

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים

אופן הכנה

  1. לערבב את הקמחים בקערה

  2. להרתיח מים שמן מלח וסוכר

  3. להוסיף את תערובת הקמחים במהירות

  4. להוריד מהאש ולהוסיף ביצה אחר ביצה לערבב היטב.

  5. להרטיב במים את הידיים וליצור לחמניות. לאפות ב 170 מעלות כ 45 דקות

  6. לא לפתוח את התנור במהלך האפייה הן יוצאות מושלמות

  7. בהצלחה יקירות