לןגן

חזרת

מאת: מיה חורי, פורסם: 16/04/2017 | 19:49
חזרת

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את הסלק (אני מבשלת בסיר לחץ 20 דקות מרגע שהסיר רתח).

  2. להשרות את השורש בקערה עם מים כשעה.

  3. לקלף את השורש ולגרר אותו במגרדת הדקה - האדים חריפים מאד וגורמים לצרבות - אני קושרת מגבת מטבח על האף והפה (כדי לא לנשום את האדים).

  4. לגרר גם את הסלק במגררת הדקה

  5. להוסיף כפית שטוחה מלח ו 3-4 כפות חומץ.

  6. לערבב היטב.

  7. לאחסן במקרר