לןגן

עוגיות יויו כשרות לפסח

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 15/04/2017 | 23:24
עוגיות יויו כשרות לפסח

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

מצרכים לסירופ

אופן הכנה

  1. 1) מערבבים ללא מיקסר את הביצים ומוסיפים את המיץ תפוזים וסוכר

  2. 2) הקמחים נכנסים בהדרגה עד לקבלת בצק רך ואחיד

  3. 3) עושים צורה של יויו ושמים על נייר אפייה

  4. 4) מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה

  5. הכנת הסירופ

  6. בסיר קטן שופכים את המים וסוכר ושמים את חצי הלימון ומבשלים על שנדבק באצבעות, טובלים את העוגיות שהסירופ רותח

  7. אפשר לפזר קוקוס וגם סוכריות

  8. ומגישים