לןגן

ארטישוק

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 15/04/2017 | 18:34
ארטישוק

תקציר המתכון: אז למי ששאל מה יש לאכול בו זה לא המה לאכול זה ה-להגיע לתחתית שלו חחחחחח מי מוותרת על שלה???

קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ארטישוק!!!

  2. כי אין ארוחת שישי וחג בעונה שלא מסתיימת בו!

  3. כל אלה שאמרו לי מה אוכלים בו הם הראשונים שמחכים לקנות אותו היום

  4. 😉😉😉

  5. מנקים את הארטישוק שוטפים מתחת למים ו"דופקים" את הצד של העלים שחלילה לא נתקל בחרקים!

  6. מניחים בסיר מוסיפים 2 כפות מלח גס שטוחות, 2 לימונים חתוכים לרבעים, מים עד לגובה ובישול עד שעה... בדקו עם יוצא עלה בקלות סימן שזה מוכן.