לןגן

עוגת גבינה כשרה לפסח

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 14/04/2017 | 18:37
עוגת גבינה כשרה לפסח

תקציר המתכון: טעימה בטירוף בגלל התחתית עם עוגיות יין

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים הדרושים לתחתית

לעוגה

אופן הכנה

  1. 1) שמים בקערה את הפירורי עוגיות ושופכים את החמאה המומס ומערבבים ומהדקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה בקוטר 26 ס"מ

  2. מכניסים למקפיא עד להכנה הבלילה

  3. 2) מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב

  4. 3) מערבבים את הגבינות עם החלמונים עד לאיחוד

  5. לאחר מכן את שאר המרכיבים עד שאין גושים

  6. 4) שופכים את התערובת הגבינות לתחתית ואופים 15 דק⏱ בתנור שחומם מראש ל200 מעלות

  7. מנמיכים ל 170 מעלות לעוד שעה , משאירים אותה בתנור עד לקירור מוחלט

  8. בהצלחה