קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
אני מכינה את המקלובה בשיטה שלי קצרה יותר וטעימה מאד אורז ותפו"א ..או לפעמים מוסיפה גם פרודוקטים נוספים.
לטגן בצל להוסיף תבלינים ולבשל את האורז כרגיל.
( אפשרי להוסיף לאורז חופן כוסברה,פטרוזיליה ושמיר) .
לטגן את פרוסות תפו"א ולהניח בצד.
לטגן גם את חזה עוף/פרגית ולהניח בצד.
לגזור נייר אפיה שיתאים לגודל התחתית של הסיר/סוטאז/מחבת
לאחר שהאורז מוכן לערבב לתוכו העוף/פרגית
לשמן את מעט את הסיר להניח את נייר האפיה
לשים אותו על אש נמוכה ולשים כף שמן לסדר את פרוסות התפו"א שטיגנו על נייר האפיה.
להוסיף את האורז להדק מעט אותו עם הכף מסביב
ולהוסיף כף שמן מסביב לאורז.
לכבות האש לנענע את הסיר לראות שהאורז ניתק מהדפנות. להמתיןמס דקות ולהפוך על צלחת הגשה
תהנו הילה❤