לןגן

קובה מטוגנת מקמח מצה במילוי פיטריות

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 14/04/2017 | 08:54
קובה מטוגנת מקמח מצה במילוי פיטריות

תקציר המתכון: קובה מקמח מצה במילוי פיטריות קובה קראנצית וטעימה

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להזהיב בצלים בשמן.

  2. להוסיף פיטריות ותבלינים

  3. להזהיב עד להגרת נוזלים.

  4. לצנן.

  5. לערבב את כל מרכיבי הבצק אם חסר מים להוסיך.

  6. לעבוד עם ידיים רטובות.

  7. לקרוץ כדורים.

  8. למלא ולטגן בשמן עמוק.

  9. בכמות הזאת יוצא 13 קובה.

  10. תכפילו כמויות