לןגן

קרפ כשר לפסח

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 13/04/2017 | 08:10
קרפ כשר לפסח

תקציר המתכון: קרפ/בליצ'ס/פנקייק שדרגו אותו איך שבא לכם טעים ברמותתת

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בוקר נפלא🌸

  2. קרפ/ בלינצ'ס/פנקייק ללא גלוטן וכשר לפסח!!!!

  3. אפשר לשחק עם הנוזלים איך שרוצים ככל שהבלילה יותר סמיכה (הוספת קמח) זה יצא פנקייק וככל שתהיה יותר נוזלית(חלב) זה יצא קרפ/בליצ'ס.

  4. מבטיחה לכם שתרוצו לקנות עוד קמח תופח של אוסם ללא גלוטן להכינו בכל ימות השנה כי זה לא אותו הדבר כמו קמח תופח רגיל לא יעזור כלום! @סיון מלול@

  5. 5 דק' של ערבוב: 4 ביצים, כוס וחצי קמח תופח של אוסם (רגיל/כשר לפסח), 3 כוסות חלב חם או מים רותחים, 2 סוכר וניל, קורט מלח, חצי כוס שמן, 2 כפות סוכר וכף סירופ מייפל (לא חובה אבל משדרג המון).

  6. נערבב את כל החומרים יחד במיקסר ונשבור ביצה אחר ביצה לבלילה חלקה. נעביר במסננת הכי דקה שיש על מנת שאם יש גושים של קמח שלא יעברו בטיגון... נחמם מחבת מעט משומנת בספריי שמן רק לקרפ הראשון! ונטגן משניי הצדדים, כאשר הצד הראשון שזוב בתחתית והצד למעלה הופך לבועות קטנות ניתן להפוך😉. ניתן למלא בגבינה לבנה ותותים קצוצים, ממרח שוקולד עם אגוזים קצוצים וחלבה, גבינה לבנה לגלגל ולזלף סירופ שוקולד/תות/מייפל

  7. שחקו עם זה לפי טעמכם