לןגן

פשטידת בטטה , תפו"א גמבה ובצל

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 12/04/2017 | 21:14
פשטידת בטטה , תפו"א גמבה ובצל

תקציר המתכון: פשטידה ממש חגיגה ומרשימה

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מטגנים את הבצל

  2. בטטה והגמבה עד להזהבה ומכבים את הגז

  3. 2) מכניסים את כל התערובת לקירור ❄

  4. ל15 דק⏱

  5. 3) מוסיפים את הביצים אחד אחד ואת כל השאר , מערבבים ושופכים לתבנית סיליקון משומנת בקוטר 24 ס"מ, אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ35 דק⏱

  6. בהצלחה וחג שמח ומועדים לשמחה

  7. Jacqueline fadelon