לןגן

44

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 12/04/2017 | 08:40
44

תקציר המתכון: שוקי עוף עם תחתיות ארטישוק ופולים ברוטב לימוני מעלףףף

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. כפי שהבטחתי מצרפת לכם מתכונים לכל מה שהעלתי לכם בערב חג...

  2. שוקי עוף עם פולים ותחתיות ארטישוק ברוטב לימוני מושלם! @אסתר אסולין💟

  3. קילו שוקי עוף נקיים ושטופים.

  4. שקית תחתיות ארטישוק ושקית פולים את תחתיות הארטישוק המופשר נחתוך לרבעים, נשרה במלח ולימון 1 סחוט לחצי שעה.

  5. נטגן במעט שמן בצל קצוץ 1 להזהבה, נוסיף את השוקי עוף ונטגן מכל הצדדים להשחמה עם מעט פלפל גרוס ומלח.🌸אסתר אסולין

  6. לאחר מכן נוסיף את הפולים ותחתיות הארטישוק... נתבל בכורכום, אבקת מרק עוף, מלח פלפל גרוס לפי טעמכם ונוסיף חצי לימון חתוך לקוביות לאורך כל הבישול... מים עד חצי גובה העוף כיוון שהירק מוציא נוזלים. לבשל בערך 50 דק' לקראת סיום הבישול נוסיף חצי צרור פטרוזיליה קצוצה בהצלחה