לןגן

שוקיים בתנור

מאת: רבקה דעבול, פורסם: 11/04/2017 | 15:12
שוקיים בתנור

תקציר המתכון: קל , טעים , ומזמין

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מבשלים את השוקיים במים חמים עם העור כרבע שעה ולאחר מכן מורחים את השוקיים ברוטב מפזרים פלפל שחור

  2. מניחים בתבנית ומפזרים בצידי התבנית ב-4 הפינות חצי כוס מים .

  3. שמים בתנור 180 מעלות כ-45 דקות .

  4. והופכים במהלך הצלייה עד לזהבה . (לא לשרוף)