לןגן

עוגת שוקולית

מאת: רונית אבוחצירה, פורסם: 11/04/2017 | 10:45
עוגת שוקולית

תקציר המתכון: עוגה עסיסית ❤

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לגנאש

רכיבים

אופן הכנה

  1. אופן הכנה:

  2. מקציפים את הביצים במשך כמה דקות עם כוס סוכר עד שמתקבל קצף אחיד ומלא, מוסיפים מרכיבים רטובים (שמן, מיץ, תמצית וניל מים רותחים )וממשיכים להקציף. מוסיפים לאט מרכיבים יבשים (קמח, אבקת אפייה, שוקולית וקקאו).

  3. מעבירים לתבנית ואופים כ-45 דקות בחום בינוני של 180 מעלות

  4. לאחר שהעוגה יוצאת מהתנור עוטפים אותה בניילון נצמד כחצי שעה. (כדי לשמר את הלחות)

  5. מכינים קרם גנאש מהשמנת והשוקולד ושופכים על העוגה.

  6. בהצלחה 👌🔥❤