לןגן

חרוסת

מאת: מירי לוי, פורסם: 09/04/2017 | 14:24
חרוסת

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לנקות את השומשום. לשטוף היטב. לקלות אותו על מחבט. כל פעם קצת.

  2. לשים בצד.

  3. להרטיח בסיר חצי כוס מים.

  4. להוסיף שליש כוס סוכר. תמיד להוסיף אם חסר סוכר. בדכ מוסיפים.

  5. להוסיף כף קינמון בתור התחלה.

  6. להוסיף בוטנים ואגוזים, שומשום ולערבב היטב.

  7. המרקם שמתקבל צריך להיות לא דליל ולא סמיך מידי. במקרר זה עוד מתקשה.