לןגן

כרובית בקארי עם זילוף טחינה

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 09/04/2017 | 08:57
כרובית בקארי עם זילוף טחינה

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בוקר נפלא חברים יקרים מצרפת חמץ אחרון מבטיחה!

  2. #כרובית_בקארי_זילוף_טחינה וכן,כן יש פה טיפ שהופך אותה למעלפתתת

  3. נפריד כרובית שלמה לפרחים יפים.

  4. נניח בסיר עם כף מלח גס ומים עד לגובה. נביא לרתיחה ונוסיף כף גדושה של כורכום, כף אבקת מרק עוף וכף של תבלין קארי.

  5. מתכון/סיון מלול@

  6. נבשל 10 דק' על אש גבוהה. (רתיחה)

  7. נעביר למסננת לצינון.💟סיון מלול💟

  8. בקערה נטרוף 4 ביצים מעט מלח ופלפל שחור גרוס הכל לפי טעמכם (טגנו אחת ושפרו טעמים במידת הצורך) וכף גרידה מקליפת לימון וואייי כמה מוסיף... 💟סיון מלול💟

  9. בצלחת עמוקה נערבב פירורי לחם עם שומשום נטבול בביצה בפירורי לחם ונטגן בשמן עמוק. נניח על נייר סופג ורצוי מאודדד לאכול אותה חמה עם זילוף של טחינה מוכנה לפי הוראות היצרן. אוהבת 😘😘