לןגן

קציצות עם אפונה

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 08/04/2017 | 23:22
קציצות עם אפונה

תקציר המתכון: מנה משגעת של אפונה עם קציצות😍😍😍

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים לקציצות

מצרכים לרוטב

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל עם 3 כפות שמן עד להזהבה.

  2. מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב שלא ידבק,לאחר שכל התבלינים נפתחו והתאחדו מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה .

  3. מנמיכים את האש ומוסיפים את האפונה.

  4. יוצרים קציצות עגולות עם ידיים רטובות או משומנות טיפה ומכניסים לסיר.

  5. מבשלים בערך חצי שעה 40 דקות .

  6. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤