לןגן

לביבות גבינה ומצות כשל"פ

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 08/04/2017 | 08:17
לביבות גבינה ומצות כשל"פ

תקציר המתכון: לביבות ממצות שבורות, גבינות ועירית קצוצה זהירות נחטפות

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שבת מבורכת לכולם

  2. אלה לביבות מצה חלביות של אימי היקרה וכדאי להכפיל כמויות... אז רק שאני יבין, מי אמר שבפסח רעבים????? יאללה מתחילים 5 דק' ויש לכם אותן.

  3. מתכון: אסתר אסולין

  4. ארבע מצות שבורות לטבול במים או חלב כרבע שעה לסנן נוזלים מה שנישאר.

  5. לערבב עם

  6. 4 ביצים

  7. כוס בולגרית

  8. כוס צהובה

  9. חופן פטרוזליה

  10. חופן עירית קצוצה

  11. מלח פלפל לפי הטעם

  12. לכדרר עם מעט ידיים משומנות ולטגן להזהבה משני הכיוונים. חובה להגיש עם סלט חסה עשיר בירקות בהצלחה😘