לןגן

רביולי בטטה ברוטב שמנת פטריות

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 08/04/2017 | 04:23
רביולי בטטה ברוטב שמנת פטריות

תקציר המתכון: אני לא יודעת איך אצלכן, אבל אצלי לא מוותרים על רביולי מוקרם או כל מה שמשתלב עם רוטב שמנת פטריות, אמאאאאא כמה שזה טעיםםםם😍😍😍

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים לרוטב שמנת פטריות

אופן הכנה

  1. מטגנים את הבצל עם כף שמן עד להזהבה.

  2. מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן עוד דקה שתיים.

  3. מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים היטב.

  4. מוסיפים את גבינת הפרמזן,מערבבים ומיד מוסיפים את השמנת מתוקה,שמנת לבישול והחלב.

  5. מערבבים מידיי פעם עד להסמכה קלה.

  6. מבשלים את הרביולי במים חמים עד שהוא צף מעלה ומבשלים עוד חצי דקה ומסננים. ומעבירים לתבנית אפיה,מפזרים קצת פרמזן וגבינה צהובה, יוצקים מהרוטב בנדיבות, מפזרים מעל גבינה צהובה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 180-200 מעלות ואופים עד להזהבה. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤