לןגן

בלינצ'ס

מאת: מירי גולני, פורסם: 04/04/2017 | 16:33
בלינצ'ס

תקציר המתכון: המתכון של האחת והיחידה - מלי מאירוב

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את המרכיבים במטרפה ולבדוק שלא נוצרו גושים מהקמח. הבלילה אמורה להיות נוזלית. במהלך הטיגון לבדוק אם צריך להוסיף עוד מים לתערובת.

  2. לרסס מספר טיפות שמן על מחבת טפלון מיוחדת לבלינצ'ס. לצקת למחבת את הבלילה, עם מצקת מרק.

  3. במהלך הטיגון להזיז את המחבת מצד לצד כ-2 דקות. להפוך ולטגן דקה נוספת.

  4. להניח את העלים אחד על השני. (התערובת מספיקה לכ- 15 עלים).

  5. מילוי מתוק : 2 קופסאות גבינה 9% + 75 גר' אבקת סוכר + 1 כפית אינסטנט וניל. או למרוח על העלים ריבה.

  6. מילוי מלוח : כבד קצוץ, תפוחי אדמה עם בצל מטוגן, פטריות מטוגנות עם בצל קצוץ וכד'.