לןגן

לביבות לחג הפסח

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 03/04/2017 | 21:07
לביבות לחג הפסח

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן במחבת בצל קצוץ ולהוסיף תבלינים ופטריות חתוכות. לטגן מס דקות ולהוסיף כרבע כוס מים שיתרככו.

  2. לגרד תפוחי אדמה, להוסיף ביצים וקמח מצה

  3. את הפטריות שהתקררו.לתקן טעמים. ולטגן.חג שמח❤הילה יוצא מעדן!

  4. י