תקציר המתכון: מוקרם כזה עוד לא אכלתן, יותר טעים ממסעדה באחריות😍😍😍יאמי😘
קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
מתכון לרביולי ברוטב שמנת פטריות עשיר וטעים מטגנים את הבצל עם כף שמן עד להזהבה.
מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן עוד דקה שתיים.
מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים היטב.
מוסיפים את גבינת הפרמזן,מערבבים ומיד מוסיפים את השמנת מתוקה,שמהת לבישול והחלב.
מערבבים מידיי פעם עד להסמכה קלה.
מבשלים את הרביולי במים חמים עד שהוא צף מעלה ומבשלים עוד חצי דקה ומסננים. ומעבירים לתבנית אפיה,מפזרים קצת פרמזן וגבינה צהובה, יוצקים מהרוטב בנדיבות, מפזרים מעל גבינה צהובה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 180-200 מעלות ואופים עד להזהבה.
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤