לןגן

סלסלות קדאיף בקרם מסקרפונה

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 02/04/2017 | 05:37
סלסלות קדאיף בקרם מסקרפונה

תקציר המתכון: אני רק אניח את זה כאן😘 קינוח לפני פנים -קל להכנה וטעיםםםםם יאמי😘

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים לסלסלות קדאיף

לקרם מסקרפונה

לסירופ

לקישוט

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל170 מעלות

  2. שמים בקערה גדולה את שערות הקדאיף, מוסיפים את החמאה ואבקת הסוכר ומערבבים עם הידיים בעדינות עד שהכל יהיה מצופה בחמאה ואבקת הסוכר.

  3. בתבניות עגולות קטנות חד פעמי, מניחים חופן מהשערות קדאיף ומסדרים בצורת סלסלה-כלומר עם שקע באמצע וריפוד הדפנות עד לגובה התבנית.

  4. אופים בתנור שחומם מראש כ-15 דקות או עד להזהבה.

  5. איך שיוצאים מהתנור מרטיבים כל סלסלה עם כף מהסירופ ומניחים בצד.

  6. בינתיים מתחילים להקציף את השמנת מתוקה ומוסיפים את המסקרפונה ואבקת הסוכר עד לקבלת קרם יציב

  7. מעבירים את הקרם לשקית זילוף וממלאים את הסלסלות קדאיף שאפינו .

  8. מפזרים מעל אגוזי לוז/פקאנים מסוכרים.

  9. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤