קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
להקציף במיקסר
את החלמונים-להוסיף הסוכר בהדרגה.
לאחר שהקצף גבוה ותפוח להנמיך מהירות ולהוסיף את החלמונים שמן ותמצית וניל ובתנועות קיפול את הקמח.
לחמם תנור ל 170-'
להניח נייר אפיה משומן
ליצוק את התערובת ולאפות כ15 דק.
כשבודקים זה צריך להרגיש מעין ספוג(קפיצי במגע)
להוציא מהתנור ולגלגל עם הנייר אפיה לרולדה ולהניח להתקררות.לאחר מכן למרוח ריבה למלא בקצפת ולקשט בפירות תהנו הילה❤🍓