לןגן

מילפיי-קרמשניט

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 30/03/2017 | 23:51
מילפיי-קרמשניט

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפשיר במקרר בצק עלים.

  2. לפרוס על השיש ל-3 רצועות שוות. להניח על תבנית עם נייר אפיה.

  3. לחמם תנור - ואפות בחום 180 מע

  4. על מנת שלא יתנפחו ויהיו שטוחים יחסית הכנסתי עוד תבנית מאד קרוב למאפה שבתנור.

  5. להקציף שמנת מתוקה פודינג וניל וסוכר

  6. ולקשט בין השכבות תהנו הילה.😙💕❤