לןגן

קעריות בצק עלים בתוספת כבד עוף וחזה עוף עם פטריות

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 30/03/2017 | 05:47
קעריות בצק עלים בתוספת כבד עוף וחזה עוף עם פטריות

תקציר המתכון: מנה מהממת לשולחן שישי

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למילוי כבד עם בצל

למילוי חזה עוף ופטריות

אופן הכנה

  1. לחתוך את הבצק לריבועים, לחורר עם מזלג ולשים בתבנית שקעים שיצאו לנו קעריות קטנות.

  2. להכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות לאפות עד להזהבה מכל הכיוונים.

  3. יש אפשרות לקראת סוף האפייה להוציא את הבצק מתבנית השקעים ולהפוך אותם על מנת שיזהיבו גם מלמטה.

  4. למילוי כבד עם בצל:

  5. 500 גר כבד עוף -לצלות על רשת מטעמי כשרות ולחתוך לחתיכות קטנות .

  6. לטגן עם מעט שמן 2 בצלים גדולים חתוכים לרצועות עד להזהבה, מוסיפים את הכבד שחתכנו ומתבלים במלח;פלפח שחור גרוס, כמון וכורכום,מי שרוצה אפשר גם טיפה ראס אל חנות ומערבבים וממשיכים לטגן עוד 2 שלוש דקות לא יותר על מנת שהכבד לא יתייבש.

  7. למילוי חזה עוף ופטריות:

  8. 500 גר חזה עוף חתוך לקוביות

  9. לטגן עם מעט שמן בצל גדול חתוך לרצועות עד להשחמה, להוסיף רצועות גמבה אדומה ולטגן כדקה; להוסיף את חזה העוף ולהמשיך לטגן כחצי דקה, להוסיף קופסת פטריות חתוכות מסוננות מהמים ומתבלים במלח, פלפל שחור גרוס, מעט פפריקה מתוקה, כורכום וחצי שקית של רוטב פטריות, מוסיפים רבע כוס מים ממשיכים לבשל עוד דקה שתיים.

  10. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤