תקציר המתכון: לאוהבי הקוקוס..... מושלם
קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
לחמם תנור לחום 170
להקציף חלבונים + סוכר לקצף יציב, להוסיף את יתר החומרים בתנועות קיפול, לצקת על תבנית 30*40( תבנית התנור המקורית) מרופדת בנייר אלומיניום משומן היטב!!!(מומלץ ספריי שמן)
לאפות כ 15- 18 דקות בלבד ולצנן היטב, שלא כמו ברולדה רגילה, לא חייב לגלגל מייד בתום האפייה.
הכנת המלית:
להקציף שמנת מתוקה + סוכר + גבינת מסקרפונה לקצפת יציבה, לא יותר מדיי
הרכבה :
למרוח את המלית על הרולדה לפזר את הפרי/ אגוזים ולגלגל בעדינות ובזהירות
להקציף שמנת מתוקה + סוכר לקצפת חזקה ויציבה לא יותר מדיי ולצקת על הרולדה, לקשט בפרי הנבחר ו/או אגוזים.
לקשט כאוות נפשכם בגאנאש שוקולד או להשאיר כמו שזה.
(ניתן להחליף את הציפוי ברבע מכמות המלית וזה אפילו יותר טעים.......
מדהימה באחריות !