לןגן

רולדה קוקוס לפסח

מאת: אליזבט חיון, פורסם: 28/03/2017 | 11:22
רולדה קוקוס לפסח

תקציר המתכון: לאוהבי הקוקוס..... מושלם

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

חומרים למלית

לרולדה

אופן הכנה

  1. לחמם תנור לחום 170

  2. להקציף חלבונים + סוכר לקצף יציב, להוסיף את יתר החומרים בתנועות קיפול, לצקת על תבנית 30*40( תבנית התנור המקורית) מרופדת בנייר אלומיניום משומן היטב!!!(מומלץ ספריי שמן)

  3. לאפות כ 15- 18 דקות בלבד ולצנן היטב, שלא כמו ברולדה רגילה, לא חייב לגלגל מייד בתום האפייה.

  4. הכנת המלית:

  5. להקציף שמנת מתוקה + סוכר + גבינת מסקרפונה לקצפת יציבה, לא יותר מדיי

  6. הרכבה :

  7. למרוח את המלית על הרולדה לפזר את הפרי/ אגוזים ולגלגל בעדינות ובזהירות

  8. להקציף שמנת מתוקה + סוכר לקצפת חזקה ויציבה לא יותר מדיי ולצקת על הרולדה, לקשט בפרי הנבחר ו/או אגוזים.

  9. לקשט כאוות נפשכם בגאנאש שוקולד או להשאיר כמו שזה.

  10. (ניתן להחליף את הציפוי ברבע מכמות המלית וזה אפילו יותר טעים.......

  11. מדהימה באחריות !