לןגן

שיפודי פרגיות ולבבות לצד אורז ואפונה

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 27/03/2017 | 16:48
שיפודי פרגיות ולבבות לצד אורז ואפונה

תקציר המתכון: שיפודי פרגיות ולבבות לצד אורז ואפונה

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

שיפודי פרגיות ולבבות לצד פתיתים עם אפונה

אופן הכנה

  1. הפעם מצרפת לכם מנה מנחמת,טעימה והכי חשוב, מהירה וקלה! שנתחיל?

  2. שיפודי פרגיות ולבבות לצד פתיתים עם אפונה:

  3. החלקי עוף ניתנים לבחירתכם, בכמות הכוללת של המתכון הזה יש קילו.

  4. לשפד בשיפודים קטנים חצי קילו פרגיות וחצי קילו לבבות, לאחר שתיבלנו בתבלינים הבאים לפי טעמכם:מלח,פלפל שחור גרוס, כפית אבקת תבלין קארי, כמון, שמן זית רבע כוס, פפריקה, כפית רוזמרין יבש ולהכניס לגריל עד להשחמה משניי הכיוונים. נכון קל??? יאללה נמשיך בפתיתים והאפונה הכל בסיר 1.

  5. נטגן במעט שמן בצל 1 קצוץ להזהבה, נוסיף שקית של פתיתים (400 גר') ונמשיך לטגן קלות להשחמה. נוסיף 4 כוסות (חד פעמי שתייה #קרה) אפונה קפואה מסוננת, שהפשרנו ושטפנו טוב טוב. וכעת את המים 4 כוסות מים רותחים (כוס מדידה חד''פ שתייה #חמה). נערבב ונתבל בכף אבקת מרק עוף, מלח, פלפל שחור גרוס,כפית שטוחה כורכום, תבלינים שלא מצוינים לכם כמויות זה לפי טעמכם האישי בהצלחההה