לןגן

מילפיי קלאסי במילוי קרם פטיסייר

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 26/03/2017 | 04:04
מילפיי קלאסי במילוי קרם פטיסייר

תקציר המתכון: קינוח פשוט נפלא לאירוח, מילפיי(קרמשניט) במילוי קרם פטיסייר מהמםםם😍

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לקרם פטיסייר

תוספת לקרם פטיסייר

לקישוט

אופן הכנה

  1. לחתוך את הבצק לריבועים או מלבנים לפי הגודל שרוצים(לא לרדד את הבצק).

  2. בוזקים מעל אבקת סוכר ומניחים בתבנית אפיה מרופדת בנייר אפייה.

  3. מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות טורבו ואופים עד להזהבה יפה(כך אפשר לאפות 2 תבניות במקביל).

  4. מוציאים מהתנור ואחרי דקה חוצים בזהירות את לחצי ומניחים בצד שיתקררו.

  5. את קרם הפטיסייר רצוי להכין יום לפני האפייה של המילפיי.

  6. מרתיחים את החלב ומקל הוניל.

  7. בינתיים שמים בכוס את הקורנפלור והסוכר עם חצי כוס חלב ומערבבים הכל יחד עד שהסוכר והקורנפלור נמסים וללא גושים.

  8. כאשר החלב רותח מוציאים את המקל וניל, חוצים אותו באמצע ומוציאים את הגרגרים עם סכין ומוסיפים אותם לחלב.

  9. מערבבים היטב ומוסיפים את תערובת הקורנפלור וממשיכים לערבב עד שזה מבעבע.

  10. מעבירים את התערובת לקערה ומכניסים פנימה את האינסטנט פודינג, מערבבים היטב שלא יווצרו גושים.

  11. מצננים מעט, מכסים את הקרם עם ניילון ניצמד ומכניסים להתייצבות ל-לילה שלם.

  12. לאחר לילה שלם במקרר, מוציאים את קרם הפטיסייר מהמקרר - מכניסים למיקסר ומקציפים אותו, מוסיפים שמנת מתוקה ואת האינסטנט פודינג וממשיכים להקציף לקצף יציב.

  13. מעבירים את הקרם לשקית זילוף עם צנתר גדול ומזלפים על התחתית שתי שורות של קרם ומכסים עם החלק העליון ובוזקים מעל אבקת סוכר.

  14. לשמור בקירור.

  15. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤