לןגן

קרמשניט במילוי קרם וניל

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 26/03/2017 | 03:54
קרמשניט במילוי קרם וניל

תקציר המתכון: הכי פשוט והכי טעים לא? קרמשניט במילוי קרם וניל,פינוק אמיתי😍😍

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לקרם

אופן הכנה

  1. לחתוך את הבצק לריבועים או מלבנים לפי הגודל שרוצים(לא לרדד את הבצק).

  2. בוזקים מעל אבקת סוכר ומניחים בתבנית אפיה מרופדת בנייר אפייה.

  3. מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות טורבו ואופים עד להזהבה יפה(כך אפשר לאפות 2 תבניות במקביל).

  4. מוציאים מהתנור ואחרי דקה חוצים בזהירות לחצי ושמים בצד שיתקררו.

  5. בינתיים נכין את הקרם- בקערת המיקסר נשים את השמנת והחלב ונתחיל להקציף במהירות נמוכה ומיד נוסיף כף אבקת סוכר ופודינג וניל,נעביר למהירות גבוהה ונקציף לקרם יציב.

  6. מעבירים את הקרם לשקית זילוף עם צנתר גדול ומזלפים על התחתית שתי שורות של קרם כמו בסרטון.

  7. מכסים עם החלק העליון ובוזקים מעל אבקת סוכר.

  8. לשמור בקירור.

  9. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤