קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
מחממים תנור ל- 180 מעלות
מקציפים את החומרים לקצפת ושומרים במקרר
לגלילה ,מקציפים במקסר את הביצים והסוכר
מוסיפים בעדינות את הקמח בתנועות קיפול
שופכים לתבנית אפיה ואופים על חום 180 מעלות כ10 - 15 דקות
מיד אחרי שמוציאים מהתנור מגלגלים את הרולדה בעדינות כדי שתשמור על הצורה
מפרידים את נייר האפיה ומצננים
מורחים את המילוי של הקצפת ,חותכים את התותים ומפזרים פנימה
אפשר לקשט את הרולדה עם קצפת או לצפות בגאנש שוקולד
( אופציה לצבע אפשר לצבוע מעט מהבלילה כמו בתמונה לשפוך את הבלילה על תבנית האפיה ומעל את הבלילה הבהירה ,אפשר לזלף או לצייר ציורים עם צבעים שונים )