לןגן

רולדה עם קצפת ותותים

מאת: יעל , פורסם: 25/03/2017 | 12:45
רולדה עם קצפת ותותים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל- 180 מעלות

  2. מקציפים את החומרים לקצפת ושומרים במקרר

  3. לגלילה ,מקציפים במקסר את הביצים והסוכר

  4. מוסיפים בעדינות את הקמח בתנועות קיפול

  5. שופכים לתבנית אפיה ואופים על חום 180 מעלות כ10 - 15 דקות

  6. מיד אחרי שמוציאים מהתנור מגלגלים את הרולדה בעדינות כדי שתשמור על הצורה

  7. מפרידים את נייר האפיה ומצננים

  8. מורחים את המילוי של הקצפת ,חותכים את התותים ומפזרים פנימה

  9. אפשר לקשט את הרולדה עם קצפת או לצפות בגאנש שוקולד

  10. ( אופציה לצבע אפשר לצבוע מעט מהבלילה כמו בתמונה לשפוך את הבלילה על תבנית האפיה ומעל את הבלילה הבהירה ,אפשר לזלף או לצייר ציורים עם צבעים שונים )