לןגן

לחם בצל

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 25/03/2017 | 03:53
לחם בצל

תקציר המתכון: יאמי יאמי; לחם עם בצל מטוגן הכי טעים שיש😍😍

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ללוש את כל חומרי הבצק במיקסר עם וו לישה כ- 6 דקות.

  2. להעביר לקערה להתפחה ראשונה של 40 דקות.

  3. ללוש שוב את הבצק ולהכניס פנימה את הבצל המטוגן .

  4. לשים להתפחה נוספת של 20 דקות.

  5. מורידים אויר וחותכים את הבצק ל 5 חתיכות ומעצבים לאיזו צורה שרוצים.

  6. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ולתת לזה לתפוח עוד רבע שעה עשרים דקות,לכסות

  7. יש להניח תבנית נירוסטה או חד פעמי עם מים בתחתית התנור.

  8. להכניס לתנור שחומם מראש ל 190 מעלות ולאפות עד להזהבה יפה.

  9. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤