לןגן

כרעי עוף עם זיתים ורוטב לימון

מאת: Shuly Asulin Karasin, פורסם: 23/03/2017 | 23:09
כרעי עוף עם זיתים ורוטב לימון

תקציר המתכון: מעדן השבוע!!

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל 180 מעלות

  2. בסיר חסין לחום התנור או סיר יציקת ברזל אם יש

  3. ושיהיה מספיק רחב בכדי לסדר בשכבה אחת את הכרעיים .להוסיף את השמן על להבה בינונית גבוהה

  4. לזרות מלח ופלפל מ2 צידי העוף ולהכנים לסיר כשהצד של העור למטה

  5. לבשל 5-6 דקות לא להפוך ולא להזיז את העוף!!

  6. לאחר 6 דק להוסיף את שיני השום ועכשיו אפשר להפוך לצד השני של העוף. להשחים ל 2-3 דקות את שיני השום

  7. להוציא מהסיר את העוף והשום ולהניח בצד

  8. לסיר החם להוסיף את הבצל פרוסות דק את פרוסות הלימון ללא גרעינים ואת עלי האורגנו...

  9. לבשל 8 דקות תוך כדי עירבוב מתמיד

  10. לאחר מכן להוסיף את כרעי העוף כשהצד של העור כלפי מעלה

  11. לפזר את הזיתים והשום מעל... לשפוך מעל את מיץ הלימון ולתנור ל 45-50 דקות

  12. להוציא בזהירות את הסיר מהתנור ולקשט עם עלי האורגנו ששמרנו בצד...

  13. אפשר להגיש על מצע של אורז בסמטי

  14. בתיאבון