לןגן

ספגטי שכולם אוהבים(;

מאת: קרן חפר, פורסם: 23/03/2017 | 18:59
ספגטי שכולם אוהבים(;

תקציר המתכון: לפעמים שאני חוזרת מהאולפנה אחרי יום ארוך של לימודים אז אני מגיעה הבייתה ואם אמא שלי לא נמצאת או שהיא לא הספיקה לבשל צהריים אז אני מכינה את הספגטי הטעים הזה(;

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לוקחים חבילת פסטה שופכים לתוך סיר ושמים מים מהברז או מים פושרים מהמתקן מים שיש לכם בבית שמים את זה על הגז

  2. חותכים בצל קצוץ קצוץ

  3. מטגנים את הבצל עד שהוא שקוף ולאחר מכן מוסיפים את הפטריות ומטגנים עם הבצל

  4. אחרי שהפסטה מוכנה מסננים ממנה את המים ומחזירים חזרה לסיר

  5. לוקחים רוטב עגבניות שמים בקערה שופכים לתוך הקערה מים חמים ולאחר מכן מוסיפים תבלינים כל אחד לפי הטעם שלו ומערבבים..

  6. שופכים את הרוטב עגבניות על הפסטה מוסיפים את הפטריות והבצל ומערבבים

  7. בתאבון!!