תקציר המתכון: כל מילה נוספת מיותרת
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
1( לבסיס
מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב
2)בקערה נפרדת מקציפים את החלמונים עם כף סוכר תוך כדי הקפצה מוסיפים את ה פודינג שוקולד עד לקבלת תערובת אחידה
3)מקפלים לתוך החלבונים
שופכים לרינג או תבנית מרובעת מרופדת בנייר אפייה בתחתית וגם בדפנות בקוטר
25/25 ס"מ אבל עדיף רינג ללא תתחתית , אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות🎚
כ20 דק⏱
4)מקררים את העוגה לגמרי ושמים שקף סביב
5)אופן הכנת הקרם - מכניסים לקערה את השמנת מתוקה ,שמנת חמוצה אבקת סוכר ופודינג וניל ומקציפים עד ליציבות
יוצקים על העוגה ומכניסים אותה למקפיא לשעתיים❄
6)אופן הכנת הגנאש - שמים על הגז את השמנת מתוקה עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד המריר , ממתינים
כ דק מערבבים היטב עד לקבלת גנאש חלק ומבריק, שופכים על העוגה קפוא , מכניסים שוב למקפיא❄ לשעה⏱
7)לאחר מכן שופכים את הנוטלה המומס ומקציפים פודינג וניל עם כוס חלב עד ליציבות מכניסים 3 כפות נוטלה ומערבבים ומזלפים כל קישוט שעולה לכם לראש השמיים הם הגבול
בהצלחה וחג שמח וכשר