לןגן

קציצות יפראג עם אפונה גזר והמון סלרי

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 21/03/2017 | 07:34
קציצות יפראג עם אפונה גזר והמון סלרי

תקציר המתכון: קציצות יפראג ממכרות

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. יום שלישי פעמיים כי טוב חברים🌸 לחשוב שלפניי שנה העלתי את אותה המנה ורשמתי לכם בין הסירים לניקיונות איףף איך החיים רצים. קבלו אותן קציצות ילדות של סבתי ז''ל קציצות יפראג עם אפונה, גזר וסלרי כמה טעימות כמההה! לתערובת הבשר: חצי קילו בשר טחון בצל מגורד מסונן מנוזלים תפוח אדמה מגורד מסונן מנוזלים, חצי צרור עלי פטרוזיליה קצוצה חצי צרור עלי כוסברה קצוצה חצי כוס אורז שהושרה במים רותחים לרבע שעה ולסנן ❤סיון מלול❤ תבלינים:מלח פלפל כמון בהרט לפי טעמכם האישי ללוש הכל עם 2 כפות שמן. לטרוף 4 ביצים עם כף אבקת מרק עוף לתבול כל קציצה בביצה אחר כך בסולת ולטגן. ❤סיון מלול❤ ✔טיפ: לטגן קציצה אחת קטנה ולטעום אם יש צורך בשיפור הטעמים בתיבול זה הזמן😉 אחריי הטיגון הניחו את הקציצות על נייר סופג. 🌸סיון מלול🌸 בסיר רחב נטגן 2 בצלים קצוצים להזהבה,נוסיף פרוסות מ-3 גזרים, 5 גבעולי סלרי קצוצים, לעוד 5 דק' טיגון. כעת נניח את כל הקציצות... נשפוך שקית של אפונה קפואה שהפשרנו מבעוד מועד.🌸סיון🌸 בקערה נמלא 3 כוסות מים רותחים, תבלינים לפי טעמכם: אבקת מרק עוף, מלח, פלפל שחור גרוס, כורכום, כמון וכפית סילאן , ערבבו לפתיחת התבלינים ושפכו לסיר. בשלו בין 45-50 דק' על אש נמוכה ובתיאבון.