לןגן

פיצה מבצק השריף

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 20/03/2017 | 06:37
פיצה מבצק השריף

תקציר המתכון: פיצה מבצק אלוהי שהילדים לא יפסיקו לאכול,תודה לישראלה אזולאי שהעלתה את המתכון❤אפשר כמובן להכין גם פיתות עם זעתר ושמן זית,יוצא ליגההה😍

קטגוריה: פיצה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לכמות של 12 פיתות

לרוטב

אופן הכנה

  1. שמים בקערה קמח מנופה.

  2. מערבבים עם שמרים וסוכר.

  3. יוצרים גומה,ושופכים בה את המים,השמן,והמלח.

  4. מערבבים בכף עץ עד יצירת בצק במרקם נוזלי(כך צריך להיות)

  5. נכסה בניילון נצמד להתפחה של 20 דקות.

  6. אחרי כן נערבב שוב ערבוב קל עם כף עץ,וניתן לבצק לנוח 10 דקות.

  7. בזמן זה נחמם תנור ל250 מעלות.

  8. נרפד תבנית תנור בנייר אפייה,(צריך 2 תבניות)

  9. נתיז ספריי שמן,ונפזר מעט קמח על התחתית.

  10. נכין צלוחית עם מים,ומצקת קטנה.

  11. נטבול את המצקת במים,ואיתה נקרוץ חופן בצק.

  12. נניח את הבצק על התבנית(זה מתגלץ בקלות)

  13. נטבול את המצקת במים,לפני כל קריצת בצק.

  14. נשמור על מרווח בין הפיתות.

  15. נשטח עם גב המצקת הרטובה את הפיתות.

  16. נמרח רוטב(אפשר פיצה וגבינה צהובה,אפשר לפזר זעתר ולטפטף מעט שמן זית)

  17. להכניס מיד לתנור,ולאפות בין 10-15 דקות.

  18. יוצאות מעלפותתת😃😃😃

  19. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤