לןגן

דג סלומון עם פרוסות תפוז ברוטב אסיאתח

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 19/03/2017 | 18:44
דג סלומון עם פרוסות תפוז ברוטב אסיאתח

תקציר המתכון: דג סלומון עם פרוסות תפוז ברוטב אסיאתי

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. #דג_סלומון_עם_פרוסות_תפוז_טרי

  2. #ברוטב_אסיאתי מתכון בלעדי שלי

  3. @סיון מלול🌸🌸🌸🌸🌸

  4. ראשית סחטתי לימון טרי על הדגים ופיזרתי מעט מלח גס... הנחתי אותם בצד ככה ל-20 דק'. שטפתי והנחתי על נייר סופג... טיגנתי במעט שמן זית משני הצדדים כאשר את הצד של הקליפה טיגנתי יותר זמן מהצד השני ולמה?? כדי שהקליפה תיצא קראנצ'ית!🌸סיון מלול🌸

  5. כעת לאחר שהוצאתי אותם לאחר הטיגון והנחתי על נייר סופג. לאותה מחבת הוספתי רבע כוס שמן זית, חצי כוס רוטב צ'ילי, רבע כוס רוטב טריאקי,רבע כוס רוטב סוייה, 2 כפות סוכר חום, מעט מלח פלפל גרוס, כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ דקדק ו- 4 פרוסות תפוז טרי טרי ושטוף!

  6. עירבבתי עד שהרוטב התחיל לבעבע... הנחתי את הדגים 5 דק' מכל צד! 🌸סיון מלול🌸

  7. רצוי לפניי ההגשה להכניס לתנור על מצב גריל ל-5 דק' חימום בלבד. מה אני יגיד לכם??? יצא מושששששלםםםםםםםםםםםםםם

  8. בהצלחההההה😘😘😘😘