לןגן

מוס בננה על בראוניז שוקולד

מאת: אתי ממן, פורסם: 18/03/2017 | 20:43
מוס בננה על בראוניז שוקולד

תקציר המתכון: קלה להכנה וטעימה!!

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכנת בראוניז שוקולד - בקערה ממסים שוקולד מריר עם חמאה, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, מוסיפים בהדרגה ביצים ומקציפים ידנית, מוסיפים סוכר, קמח, אבקת אפיה, מעבירים לתבנית אלומיניום מרובעת ומשומנת, אופים 170 מעלות כ 35 דקות.

  2. להכנת מוס בננה - מערבבים ג'לטין עם מים קרים מניחים בצד, ממסים שוקולד לבן, 250 גרם שמנת מתוקה, מחממים במיקרו 10 שניות ג'לטין, מוסיפים לשוקולד ומערבבים, מקציפים לקצפת רכה 250 גרם שמנת מתוקה, אבקת מוס בננה, תמצית בננה, מוסיפים את השוקולד ומערבבים, יוצקים לתבנית עד ס"מ לפני הסוף, מקפיאים כשעה להתייצבות, חותכים את הבראוניז לפי גודל התבנית ומניחים מעל המוס, מקפיאים לילה.

  3. מאתי ממן באהבה