לןגן

בקלוואה גבינה עם צימוקים

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 18/03/2017 | 10:49
בקלוואה גבינה עם צימוקים

תקציר המתכון: בקלוואה גבינה וצנוברים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שבת בבוקר יום יפה,אמא שותה המון☕...

  2. מצרפת לכם מתכון לבקלוואה גבינה וצימוקים עם סירופ מתוק... אז בבקשה חברים שנתחיל?

  3. כל שצריך זה: חבילת בצק עלים מופשר במקרר ללילה, 500 גר' גבינת כנען מגורדת, 250 גר' גבינת ריקוטה (לא מלוחה), 2 כפות פודינג אינסטנט וניל, כוס וחצי צימוקים צהובים(לא חייב), 2 כפות סוכר לערבב הכל יחד בקערה...🌸סיון מלול🌸. נרסס ספריי חמאה על תבנית גודל 26 מלבנית, נשטח חתיכת בצק בגודל התבנית על התחתית, נפזר את כל הגבינה שווה על כל, נכסה בעוד חתיכת בצק שתסגור את כל הגבינה ונחתוך לריבועים. באמצע של כל ריבוע נעשה פס לצורת משולש 🌸סיון מלול🌸.

  4. לא לחתוך עד הסוף אלה רק פסים על הבצק שנוכל לחתוך בצורה שווה לאחר האפייה.

  5. נאפה על חום 180 מעלות להזהבה יפה.

  6. בנתיים בסיר נכין את הרוטב: 2 כוסות סוכר 2 כוסות מים וחתיכת פרוסת לימון... נמתין עד שהסוכר יימס ונבשל עוד כ- 25 דק' על אש נמוכה... ניתן להוסיף 2 טיפות מי וורדים אני באופן אישי לא אוהבת🌸סיון מלול🌸

  7. כשהבקלוואה מוכנה נצנן מעט... נשפוך את כל הרוטב עלייה ונפזר כוס של פיסטוק גרוס מעל. בהצלחה😘😘😘