לןגן

תפו"א בפפריקה מעושנת

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 18/03/2017 | 10:46
תפו"א בפפריקה מעושנת

תקציר המתכון: תוספת שחייבת להיות בכל ארוחה,תפו"א בפפריקה מעושנת😍😍😍

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל 200 מעלות.

  2. מקלפים את התפו"א,חוצים לאורך וחותכים לפלחים.

  3. שמים בסיר עם מים ומביאים לרתיחה.

  4. מבשלים כ 10 דקות עד לריכוך קל של התפו"א.

  5. מסננים את התפו"א ומעבירים לתבנית אפיה.

  6. מתבלים בכל המרכיבים ומערבבים היטב ובעדינות עד לציפוי מלא של כל התפו"א.

  7. מכניסים לתנור כ 30 דקות או עד שהתפו"א זהובים ויפים .

  8. מומלץ להעביר לטורבו לאחר 15 דקות של אפיה רגילה, זה נותן קריספיות וגוון יפה.

  9. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤