תקציר המתכון: תוספת שחייבת להיות בכל ארוחה,תפו"א בפפריקה מעושנת😍😍😍
קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
מחממים תנור ל 200 מעלות.
מקלפים את התפו"א,חוצים לאורך וחותכים לפלחים.
שמים בסיר עם מים ומביאים לרתיחה.
מבשלים כ 10 דקות עד לריכוך קל של התפו"א.
מסננים את התפו"א ומעבירים לתבנית אפיה.
מתבלים בכל המרכיבים ומערבבים היטב ובעדינות עד לציפוי מלא של כל התפו"א.
מכניסים לתנור כ 30 דקות או עד שהתפו"א זהובים ויפים .
מומלץ להעביר לטורבו לאחר 15 דקות של אפיה רגילה, זה נותן קריספיות וגוון יפה.
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤